Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Συγκινήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε μπορώ να νιώσω τίποτα άλλο»

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο Δημήτρης κέρδισε το golden buzzer από τον Σταύρο Σβήγκο και τον Νικόλα Ράπτη στις οντισιόν και σίγουρα δεν έκαναν λάθος που του το έδωσαν. 

Σε λίγη ώρα από τώρα πρόκειται να μάθουμε τον μεγάλο νικητή του σόου, ο οποίος και θα κερδίσει 50 χιλιάδες ευρώ.

Ο Δημήτρης Τσίγγος έχει καταγωγή από την Κρήτη και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει λατρεία στην παράδοση και αυτό που του αρέσει είναι να το βγάζει και προς τα έξω. Ο μικρός Δημήτρης επέλεξε να χορέψει στον τελικό μαλεβιζιώτη και εντυπωσίασε κοινό και κριτές με την εμφάνισή τους. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μιας και τόσο η θέληση, όσο και το ταλέντο του Δημήτρη, τον συγκίνησαν πάρα πολύ.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Καμιά φορά δε μπορώ να περιγράψω αυτό που αισθάνομαι γιατί δε με ενδιαφέρει, μπορεί να με περάσουν κάποιοι για υπερβολικό. Είναι μια βραδιά μόνο για χαρά. Επειδή όμως έχουμε απομακρυνθεί οι νεοέλληνες από πολά πράγματα, όπως την παράδοση, μόνο περηφάνια μπορώ να νιώσω. Συγγνώμη, δε μπορώ να νιώσω τίποτα άλλο... Είμαστε μια χώρα που μας ζηλεύουν πάρα πολύ γιατί έχουμε πάρα πολλά πράγματα και βλέπω το μέλλον. Και το μέλλον αυτό ειναι υπέροχο. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Δημήτρη μου μπράβο»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved