Media

Ο φρεσκοπαντρεμένος Μαυρίδης φεύγει με τη σύζυγό του Ασία! Οι ευχές on air και ο... Μαυρικίου!

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια συνδέθηκαν τηλεφωνικά με την εκπομπή "Tι λες τώρα" και μίλησαν για τον γάμο τους, την αναχώρηση για το Asia Express, αλλά και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. 

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Μαίου, με τους δυο τους να λάμπουν από ευτυχία, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στο φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους.

Το μεσημέρι της Κυριακής 8 Μαίου, ο Γιώργος Μαυρίδης με την σύζυγό του, Κρίστη Καθάργια συνδέθηκαν τηλεφωνικά με την εκπομπή "Τι λες τώρα", με εκείνους να μιλούν σε ανοιχτή ακρόαση και να δέχονται τις ευχές από όλους τους συντελεστές της εκπομπής. Οι δυο τους ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το Asia Express και δηλώνουν κατενθουσιασμένοι, με την Κρίστη Καθάργια να αποκαλύπτει ότι μόλις της το ανακοίνωσε ο Γιώργος Μαυρίδης, "πέταξε" από την χαρά της.

Η Κρίστη Καθάργια ανέφερε: "Όταν μου το ανακοίνωσε ο Γιώργος ξεκίνησα να χοροπηδάω και πέταξα από την χαρά μου. Δεν με έπεισε ποτέ εκείνος να πάμε στο Asian Express, το ήθελα από μόνη μου. Επίσης, δεν τον έπεισα ποτέ εγώ να βάλει κοστούμι. Απλά μια μέρα το έβαλε και του είπε πόσο όμορφος είναι. Είμαστε στην φάση, που προσπαθείνα με πείσει ότι αυτό θα είναι το ταξίδι του μέλιτος και του λέω ότι αποκλείεται, δεν υπάρχει περίπτωση"

Η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε και το όνομα του Μαυρίκιου Μαυρικίου, λέγοντας ότι με την Ιλάειρα έχουν πάρει πολλά ρούχα για το Asian Express και κυρίως κάποιες τουαλέτες της Ιλάειρας. Ο Γιώργος Μαυρίδης δεν σχολίασε κάν τα όσα ειπώθηκαν και συνέχισε, λέγοντας ότι πρόκειται να κάνουν την φωτογραφίση του γάμου τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved