Showbiz

Γιώργος Μαυρίδης- Κρίστη Καθαργιά: Παντρεύτηκαν! Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο τους!

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθαργιά παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Μαίου στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δυο περίπου χρόνια μετά από την απρόβλεπτη γνωριμία τους, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε δημοσιεύσει σε σχετικό του video στο Youtube την ιδιαίτερη πρόταση γάμου, που είχε κάνει στην αγαπημένη του σε μια παραλία, γεγονός που είχε συζητηθει πολύ τότε. Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο τους έδειχναν τον Γιώργο Μαυρίδη, με το γαμπριάτικο κοστούμι του να δείχνει πιο χαρούμενος από ποτέ. Η Κρίστη Καθαργιά, με την σειρά της, ήταν μια άκρως εντυπωσιακή και "αποκαλυπτική" νύφη, με ένα κατάλευκο νυφικό, το οποίο και είχε ένα βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη. Αδιαμφισβήτητα τόνιζε απίστευτα το καλλίγραμμο κορμί της.

Η εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη "Μεσημέρι με τη Μάριον" δημοσίευσε τα πρώτα πλάνα από τον γάμο του παρουσιαστή και της εκλεκτής της καρδιάς του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, κουμπάρος στον γάμο του ζευγαριού ηταν ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved