Media

Λούλης σε Γερμανού: «Είμαι καλόψυχος, αλλά είμαι και σνομπ και απόμακρος, τι να κάνουμε τώρα;»

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος Λούλης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για τον χαρακτήρα του, σημειώνοντας ότι ποτέ του δεν ήταν αρκετά κοινωνικός, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ALPHA με τίτλο "Ψέματα", με τα επόμενα επεισόδια να δείχνουν να είναι πολλά υποσχόμενα για το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και μίλησε για όλους και για όλα, μιλώντας με αποκαλυπτικό τόνο. Η Ναταλία Γερμανού έκανε λόγο για τον χαρακτήρα του, μιας και πολλοί τον αποκαλούν σνομπ και λένε ότι είναι αρκετά απόμακρος.

Ο ίδιος απαντά ότι μπορεί η συμπεριφορά του να αλλάξει ανάλογα με την περίσταση και είναι δυνατόν με κάποιον να είναι πολύ ευγενικός και καλόψυχος ενώ με κάποιον άλλον να είναι πιο απόμακρος. Ο Χρήστος Λούλης βέβαια παραδέχτηκε ότι η κοινωνική ζωή δεν είναι κάτι που αγαπά και ιδιαίτερα, μιας και του αρέσει να διατηρεί το "μότο" λίγοι και καλοί και να συνεχίζει να πορεύεται με αυτό.

Ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι καλόψυχος και καλόπιστος, θέλω να κάνουμε πλάκα και χιούμορ αλλά δεν μπορώ να μην είμαι ειλικρινής. Είμαι και σνομπ, είμαι και απόμακρος. Τι να κάνω; Είμαι και αυτό. Μπορεί κάποιος να με βρει σε μια φάση που να μην είμαι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος στον κόσμο... Καταλαβαίνω δηλαδή πως κάποιος μπορεί να δίνει σε μένα μόνο ένα πράγμα και να το μεγεθύνει. Να πει, «α αυτό είσαι». Τώρα όμως θα δώσουμε σημασία σε ότι ακούγεται για εμάς, Ναταλία;»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved