Media

Rouk Zouk Special: Επικό γέλιο με την ατάκα της Περράκη στην Ραμόνα: «Τι σου έχουν κάνει οι πρώην»;

Gossip-tv Team

Rouk Zouk Special: Στο σημερινό επεισόδιο, (8-5) η Αναστασία Περράκη προσπάθησε να εξηγήσει στην Ραμόνα Βλαντή την λέξη "κέρατο", με τον πιο επικό τρόπο.

Είναι το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι, το οποίο και οι τηλεθεατές έχουν λατρέψει και το παρακολουθούν καθημερινά, ενώ κάθε Κυριακή τους περιμένει μια έκπληξη με τους καλεσμένους της Ζετας Μακρυπούλια, οι οποίοι και είναι ιδιαίτεροι.

Στο σημερινό επεισόδιο, η όμορφη παρουσιάστρια υποδέχτηκε δυο ομάδες: Οι «IN FASHION», δηλαδή οι Περικλής Κονδυλάτος, Ανθή Σαλαγκούδη, Αναστασία Περράκη, Ραμόνα Βλαντή και Μαρία Καλάβρια θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα «THE ICONS» των Τρύφωνα Σαμαρά, Χαράς Βέρρα, Χριστίνας Παππά, Αλεξάνδρας Κατσαΐτη και Χριστίνας Πολίτη.

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο επεισόδιο της Κυριακής 8 Μαίου, ήταν η στιγμή που η Αναστασία Περράκη είχε να περιγράψει στην Ραμόνα Βλαντή την λέξη "κέρατο". Το πανέμορφο μοντέλο χρησιμοποίησε την φράση: "Τι είναι πιθανόν να σου έχουν κάνει οι πρώην σου;", με την Ραμόνα Βλαντή να απαντά σωστά και το υπόλοιπο πλατό να... λιώνει από τα γέλια!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved