Media

Ελένη Τσολάκη: Η αναπάντεχη απάντησή της όταν ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε στο Happy Day!

Gossip-tv Team

H Eλένη Τσολάκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική για τα επαγγελματικά της, καθώς και για μια συζήτηση που είχε στο παρελθόν με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την οποία και είναι δυο πολύ καλές φίλες. 

Την αγαπημένη παρουσιάστρια την παρακολουθούμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή της "Open Weekend".

Η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και μίλησε με άκρως αποκαλυπτικό τόνο, για όλους και για όλα. Η παρουσιάστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της, όπου και βρίσκεται στην καλύτερή της φάση ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως είχαν κάνει μια συζήτηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την οποία είναι και πολύ φίλες, η οποία και αφορούσε το Happy Day. Η ίδια απαντά ότι έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα τώρα, δεν θα επιθυμούσε να γυρίσει πίσω.

Η Ελένη Τσολάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάναμε μια κουβέντα πριν από δύο χρόνια πριν πάω στο Open, το συζητήσαμε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή γιατί είμαστε και πολύ φίλες. Επειδή αισθάνομαι πολύ ασφαλής με τα παιδιά και ήταν και η εκπομπή που με σύστησε στον κόσμο, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το ξανακάνω»

«Δεν θα το έκανα μόνο εάν είχα να διαλέξω -όπως και έγινε- ανάμεσα σε κάτι άλλο που θα ήταν ένα σκαλί παραπάνω για μένα στη δουλειά. Δηλαδή, το πισωγύρισμα έχει και μερικά αρνητικά πράγματα. Αν έχω το Open Weekend γιατί να το αφήσω να πάω στο Happy Day; Δεν θα το άφηνα. Αν ήμουν σπίτι και καθόμουν θα γυρνούσα, θα ήθελα να δουλέψω, εννοείται»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved