Media

Σασμός: Ράγισαν κι οι... πέτρες με τα λόγια της γιαγιάς Ρηνιώς στον Αστέρη! Οι συγκλονιστικές σκηνές

Gossip-tv Team

Σασμός: Η αναπάντεχη συνάντηση του Αστέρη με τη γιαγιά Ρηνιώ έκανε τους θεατές να συγκινηθούν πολύ. 

Ο Αστέρης πήγε στο σπίτι τη Μανταρίνα επειδή την βρήκε σε κακή κατάσταση σε ένα χωράφι αλλά δεν περίμενε πως θα τον άκουγε η γιαγιά Ρηνιώ και θα έβγαινε έξω να του μιλήσει.

Ο Αστέρης της είπε ότι θα της έδινε νερό και θα έφευγε όμως η γλυκιά συμπεριφορά της γιαγιάς όπως και η κατάρρευσή της όταν είδε πως η Μανταρίνα δεν είναι καλά, δεν τον άφησαν να φύγει σαν κυνηγημένος.

Αντίθετα, κάθισε να φροντίσει τη γιαγιά και να σιγουρευτεί ότι έχει συνέλθει. Και τότε εκείνη, όχι μόνο του άνοιξε την καρδιά της αλλά του έδωσε και συμβουλές για το μέλλον.

Όταν της ζήτησε συγγνώμη για τον θάνατο του Πετρή, εκείνη του είπε με μεγαλοψυχία ότι δεν πρέπει να ζητάει γιατί αν το δίκαιο είναι να είναι ελεύθερος, πρέπει να είναι. Όμως του είπε πως θέλει να αφήσει ήσυχη την εγγονή της, την Αργυρώ και το παιδί της να ζήσουν και να ζήσει και εκείνος τη ζωή του μακριά τους για να είναι όλοι ευτυχισμένοι.

Η αγκαλιά που άνοιξε όταν τον είδε να κλαίει, εκείνον που της στέρησε τον εγγονό της και το μεγαλείο της ψυχής της, έκαναν ακόμα και τις... πέτρες να ραγίσουν. Δείτε το συγκλονιστικό απόσπασμα από το αποψινό (11/5) επεισόδιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved