Media

Άκρως αποκαλυπτική η Μαντώ: «Είχα φτάσει 53 κιλά, ήθελα να δω πως είμαι αδύνατη»

Gossip-tv Team

Η Μαντώ παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής, Ανοιχτά, την Μαντώ και εκείνη μίλησε για όλους και για όλα.

Η τραγουδίστρια περιέγραψε τα παιδικά της χρόνια δίπλα σε δύο γονείς μουσικούς και μίλησε για τη λατρεία που είχε από πολύ μικρή για τη μουσική, για τα δεκάδες casting και για την ενεργή ενασχόλησή της, παρόλες τις αντιρρήσεις των δικών της ανθρώπων.

Ακόμα αποκάλυψε την πίεση που δεχόντουσαν οι τραγουδίστριες για την εξωτερική τους εμφάνιση στα κέντρα που εμφανιζόντουσαν, με αποτέλεσμα και η ίδια, λόγω αυτών των πιέσεων, να χάσει πάρα πολλά κιλά.

Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια δήλωσε:«Στα μαγαζιά ήθελαν οι τραγουδίστριες να είναι ‘’κόκκαλο’’. Υπήρχε μία κατεύθυνση ότι δεν πρέπει στη ζυγαριά να υπάρχει το 6 μπροστά. Υπήρχε μία καταπίεση γενικά, δηλαδή γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν γεννηθεί ‘’κόκκαλο’’ και είναι από φυσικού τους έτσι, θα έπρεπε να ακολουθήσουν μία συγκεκριμένη διατροφή, ώστε να φτάσουν στο σωστό βάρος»

Και συμπλήρωσε: «Όταν είχα αδυνατίσει πάρα πολύ και ήμουν 53 κιλά, δεν μου πήγαινε. Αδυνάτισα για να δω πως είναι να είμαι αδύνατη και ήταν χάλια. Εκτός από το ότι αισθανόμουν αδύναμη γιατί δεν μου πήγαινε οργανικά, δεν μου πήγαινε και αισθητικά. Έβλεπες ένα αδύνατο κορμί με ένα μεγάλο πρόσωπο».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved