Media

Μάνος Δασκαλάκης: Απαντά στην Ρούλα Πισπιρίγκου με εξώδικο- Τι αναφέρει!

Gossip-tv Team

Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ο Μάνος Δασκαλάκης με νέο εξώδικο, απάντησε στην Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται για περισσότερο από ένα μήνα στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Πρόκειται για μια από τις υποθέσεις, η οποία από την πρώτη στιγμή έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και όλοι θέλουν να μάθουν το τι πραγματικά έχει συμβεί και κόστισε την ζωή στα τρια μικρά κοριτσάκια στην Πάτρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, φερόμενη ως υπέυθυνη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, έχει κριθεί προφυλακιστέα και βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού για περισσότερες από 50 ημέρες. Η ίδια είχε στείλει εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη, το οποίο και αφορούσε οικονομικά ζητήματα.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικού ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού, όπως και προβλήθηκε από την εκπομπή "LIVE NEWS", πρόκειται να καταθέσει απαντητικό εξώδικο στην εν διαστάσει σύζυγό του την ερχόμενη Δευτέρα. Μέσα σε αυτό, ο ίδιος αναφέρει ότι δεν επιθυμεί τίποτα από την κοινή οικοσκευή παρά μόνο έναν φάκελο με σημαντικά έγγραφα, ενώ σε ό,τι αφορά το κινητό που βρίσκεται στην κατοχή του, δηλώνει πως είναι πράγματι δώρο της 33χρονης, με τον λογαριασμό της συσκευής να βρίσκεται στο όνομά της.

Μέσα στο εξώδικο, ο Μάνος Δασκαλάκης τονίζει ότι πρόκειται να προχωρήσει σε διακοπή, μιας και θα συνεχίσει να πληρώνει τις δόσεις της συσκευής μόνος του.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved