Media

MasterChef: Η πιο δύσκολη δοκιμασία της φετινής σεζόν- Η τελική μάχη για την 7άδα!

Gossip-tv Team

ΜasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (13-5), ο Γιάννος, η Ελπίδα και ο Νίκος Μπέρκας έβαλαν τα δυνατά τους, για να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό. 

Όσο πλησιάζει προς το τέλος, το ριάλιτι μαγειρικής δείχνει να είναι πάρα πολύ απαιτητικό και οι πάικτες κάθε φορά δίνουν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους.

Μετά από την ήττα της Μπλε ομάδας και την νίκη του Πάνου στην ασυλία, η Ελπίδα, ο Νικος Μπέρκας και ο Γιάννος ήταν εκείνοι, που έπρεπε να αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Οι κριτές ανακοίνωσαν ότι, για ακόμα μια φορά, η δοκιμασία είχε να κάνει με την αντιγραφή πιάτου, αλλά εκεί κρυβόταν και μια μεγάλη έκπληξη.

Το πιάτο αυτήν την φορά δεν ήταν ένα, αλλά συνολικά τρία, κάτι που ήταν ξεκάθαρο από την αρχή, αφού οι κριτές βρίσκονταν μπροστά σε τρεις καμπάνες και όχι σε μια. Οι κριτές υποδέχτηκαν τον διακεκριμένο σεφ, ο οποίος και παρουσίασε τα τρία πιάτα του, τα οποία έιχαν σαν βασικό υλικό το κοτόπουλο και τα κρεμμύδια.

Το ένα πιάτο είχε να κάνει με το στήθος από το κοτόπουλο, το δεύτερο με κεμπάπ από κιμά κοτόπουλο και το τρίτο με γεμιστό κρεμμύδι με κοτόπουλο. Οι παίκτες είχαν στη διάθεσή τους δυο ώρες συνολικά για να καταφέρουν να φέρουν σε πέρας τις προσπάθειές τους, ενώ από το κυρίως πιάτο με το στήθος κοτόπουλο θα έπρεπε να το φτιάξουν δυο φορές.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved