Media

Ανέτ Αρτάνι για Βίσση: Δεν με ήθελε στον τελικό της Eurovision, ίσως τώρα να με μισήσει που το λέω

Gossip-tv Team

Η Ανέτ Αρτάνι, η οποία είχε πάρει μέρος στην Eurovvision με την Κύπρο, μίλησε στο Open Weekend και αποκάλυψε ότι γνώριζε ότι δεν θα περνούσε στον τελικό και αναφέρθηκε και στην Άννα Βίσση!

Αρχικά η Ανέτ Αρτάνι είπε: «Εγώ ήξερα μέσω φίλου μου από το πάρτι της Eurovision ότι δεν θα περάσω. Μου εμπιστεύθηκε διάφορα πράγματα που δε μπορώ να πω. Τότε είχα πάθει εγκεφαλικό. Τραγούδησα με την ευθύνη της Κύπρου και μία προσευχή ότι ίσως είναι λάθος. Ήξερα ότι δεν ήθελε η Ελλάδα να περάσω κι αυτό δεν το θεωρώ κουφό, γιατί δεν με έπαιζαν στα ελληνικά ραδιόφωνα. Το ήξερα ότι δεν θα περάσω, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω»!

Και πρόσθεσε η Ανέτ: «Ήμουν φαν της Άννας Βίσση από 8 χρονών, τη λάτρευα. Από ό,τι μου είχαν πει οι φίλοι μου, δεν ήθελε, επειδή είναι κι εκείνη από την Κύπρο, να είμαστε και οι δύο στον τελικό. Άρα έπρεπε να με βγάλουν εμένα. Κι αυτό το ήξερα από πριν. Ίσως τώρα να με μισήσει που το λέω η Άννα Βίσση, αλλά είμαι στην Αμερική! Τι να μου κάνει; Τότε, το 2006, όταν γινόταν η επιλογή τραγουδιού της Ελλάδας, ζητούσαν να στείλεις sms και να επιλέξεις το τραγούδι. Μπούρδες, δεν επιλέχθηκε το τραγούδι».

Και κατέληξε λέγοντας: «Είναι τόσο κουφό, έχω την ηλικία της κόρης της. Εμένα το δυνατό μου σημείο είναι οι μπαλάντες. Αν κέρδιζα δηλαδή, θα χαλούσε την καριέρα της;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved