Media

Συγκλονίζει η Κορινθίου: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, υπάρχουν κοριτσάκια που θέλουν να καταγγείλουν»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για ένα περιστατικό που της είχε συμβεί και το είχε καταγγείλει, σημειώνοντας και το πως το αντιμετώπισαν τα τηλεοπτικά πάνελ. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, το οποίο και την ακολουθεί, στηρίζοντάς την σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Χαμογέλα και πάλι" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, τόσο για την καθημερινότητά της, όσο και για τα επαγγελματικά της. Η ηθοποιός, πιο ανανεωμένη από ποτέ, εμφανίστηκε στην εκπομπή, με την Σίσσυ Χρηστίδου να την επικροτεί για το επίτευγμά της να χάσει κιλά και να αλλάξει την εμφάνισή της. Η ηθοποιός αποκάλυψε και ένα περιστατικό το οποίο της είχε συμβεί και την είχε τρομάξει πολύ, ενώ σχολίασε και το πως το είχαν διαχειριστεί όλο αυτό τα τηλεοπτικά πάνελ. Η ίδια το 2018 είχε καταγγείλει απόπειρα βιασμού.

«Είχα αντιδράσει πάρα πολύ ψύχραιμα όταν είδα να το ψιλοκοροϊδεύουν κάποια πάνελ. Γύρισα και είπα πως εσείς οι ίδιοι πήρατε τις πληροφορίες μέσα από το αστυνομικό τμήμα γιατί εμένα, στις οκτώ η ώρα, χτυπούσαν απανωτά τα τηλέφωνα μου και δεν είχα καταλάβει τι έγινε. Προφανώς μαθεύτηκε. Ήταν κάποιοι λοιπόν που το χλεύαζαν και κάποια στιγμή βγήκα και είπα πως «θα έπρεπε να ντρέπεστε γιατί υπάρχουν κοριτσάκια που μπορεί να θέλουν να καταγγείλουν τέτοια περιστατικά και μόνο που βλέπουν τον τρόπο που το αντιμετωπίζετε, τα κάνετε να μην θέλουν να πάνε σε καταγγελία».

«Και στο ίδιο το συμβάν είχα αντιδράσει πάρα πολύ ψύχραιμα. Ήρθε έξω από το σπίτι, φαινόταν ότι με περίμενε, τον αισθάνθηκα δηλαδή, πάρκαρα το αυτοκίνητο όπως γύρισα από το θέατρο. Δεν υπήρχε κανένας και μόλις βγήκα από το αυτοκίνητο αισθάνθηκα κάποιον να βγαίνει στη μέση του δρόμου. Αισθάνθηκα περίεργα, έτρεξα γρήγορα στην πόρτα

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved