Media

Eurovision 2022: Η στιγμή της ανακοίνωσης της νίκης της Ουκρανίας-Λύγισε ο σχολιαστής στο καταφύγιο

Gossip-tv Team

Eurovision 2022: Η Ουκρανία εξακολουθεί να βρίσκεται σε πόλεμο και ο Ουκρανός σχολιαστής της Eurovision, Τιμούρ Μιροσνιτσένκο ανακοίνωσε τη νίκη της χώρας του μέσα από το καταφύγιο και… λύγισε!

Ο Μιροσνιτσένκο καθισμένος σε ένα μικρό γραφείο περιτριγυρισμένος από κάμερα, φώτα και πολλά καλώδια ανακοινώνει με δάκρυα στα μάτια τη νίκη της χώρας του!

Οι Kalush Orchestra με το τραγούδι «Stefania» θριάμβευσαν στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού!

Να σας θυμίσουμε ότι πριν το πρώτο ρεφρέν είδαμε μπροστά στη σκηνή μαύρες μεγάλες σκιες των 6 μελών του συγκροτήματος που κινήθηκαν σε κίτρινο και κόκκινο φόντο που παρέπεμπε σε ανατολή ηλίου. Στο δεύτερο ρεφραίν οι σκιές είχαν χρώματα και παραδοσιακά μοτίβα της χώρας τους.

Στα τελευταία δευτερολέπτα του τραγουδιού είδαμε στο δάπεδο της σκηνής μπλε φωτισμούς και δύο μεγάλα χέρια που ήταν σαν να αγκαλιάζουν το συγκρότημα στη σκηνή της Γιουροβίζιον.
Το τραγούδι τελείωσε με κίτρινους και μπλε φωτισμούς, στα χρώματα δηλαδή της Ουκρανικής σημαίας, γεγονός που προκάλεσε συγκίνηση σε όλη την Ευρώπη καθώς αυτή την περίοδο η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο με την Ρωσία και ήδη έχουν χαθεί πολλοί άνθρωποι, ζώα και περιουσίες.

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή της ανακοίνωσης από τον Ουκρανό σχολιαστή μέσα στο καταφύγιο που πρόβαλε η εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved