Media

Γκερέκου: Εξομολογείται πρώτη φορά: «Είχα φτάσει κοντά στην υιοθεσία μετά την γέννηση της κόρης μου»

Gossip-tv Team

Η Άντζελα Γκερέκου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, ενώ, για πρώτη φορά εξομολογήθηκε ότι είχε φτάσει πολύ κοντά στην υιοθεσία

Είναι μια από τις πολύ αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, το οποίο την ακολουθεί και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Άντζελα Γκερέκου πρωταγωνιστεί την φετινή σεζόν στη "Γη της Ελιάς", στον ρόλο της Αθηνάς, ένα project που το έχει αγαπήσει πολύ και στα γυρίσματα κάθε φορά, δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Η ηθοποιός παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Χαμογέλα και Πάλι" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον Τόλη Βοσκόπουλο, τονίζοντας ότι δεν εκτιμήθηκε το βραβείο Grammy που κέρδισε ο τραγουδιστής, μετά θάνατον, ενώ παράλληλα προχώρησε και σε μια σπάνια εξομολόγηση, λέγοντας ότι μετά από την γέννηση της κόρης της, είχε φτάσει πολύ κοντά στο να υιοθετήσει ένα παιδί.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Άντζελα Γκερέκου ανέφερε: «Θα το εκμυστηρευτώ για πρώτη φορά μετά την κόρη μου ήθελα να υιοθετήσω και είχα έρθει σχετικά κοντά. Ονειρευόμουν από μικρή ότι θα έχω τα δικά μου παιδιά και πολλά υιοθετημένα...

Η δημιουργική απασχόλησή μου στην υποκριτική και στον ΕΟΤ βοήθησε πολύ στο να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου, μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Σε ο, τι αφορά το βραβείο Grammy, δεν είδα να προβάλλεται πολύ όλο αυτό και είναι κρίμα, γιατί πρόκειται για μια τεράστια τιμή».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved