Media

Η Γη της Ελιάς: Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο- Στέφανος και Στάθης στα άκρα!

Gossip-tv Team

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (15-3) η αγωνία για το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου συνεχίζεται, μιας και η κατάσταση της υγείας της φαίνεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. 

Είναι η αγαπημένη δραματική σειρά του κοινού, που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο την έχει αγκαλιάσει και δεν χάνουν επεισόδιο, μιας και, όπως βλέπουμε, οι εξελίξεις στην Αερόπολη γίνονται όλο και περισσότερες.

Στα τελευταία επεισόδια, το πρωταγωνιστικό γεγονός είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο, μιας και μετά τον τραυματισμό του Φίλιππου και της μικρής Στέλλας, η κατάσταση της υγείας και των δυο είναι κρίσιμη και οι γιατροί δεν είναι καθόλου αισιόδοξοι, για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Η Βασιλική και η Χάιδω προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους, μιας και η Χάιδω έχει ήδη χάσει ένα παιδί και η Βασιλική κινδυνεύει να χάσει τόσο το μωρό της, όσο και τον άντρα της, που είναι τόσο ερωτευμένη μαζί του.

Όπως είδαμε σε περασμένο επεισόδιο, ο Στέφανος και η Αρετή πήγαν στο νοσοκομείο να στηρίξουν την Βασιλική σε όλη αυτή την δύσκολη στιγμή, με εκείνη να τους διώχνει, λέγοντάς τους ότι δεν θέλει να τους βλέπει. Στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Στέφανος με τον Στάθη φαίνεται να έχουν έναν καβγά για το γεγονός, με τον Στέφανο να κατηγορεί τον πατέρα του ότι δεν πήρε καμία θέση σε όλο αυτό το ξέσπασμα της Βασιλικής, λέγοντας ότι τουλάχιστον απέναντι σε εκείνον, έπρεπε να είχε μιλήσει διαφορετικά.

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από την εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved