Media

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Ναυσικάς μετά την αποχώρησή της - Tα «καρφιά» στους συμπαίκτες της

Gossip-tv Team

Survivor: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν μασάει τα λόγια της και αυτό έκανε για ακόμη μία φορά. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε σε όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και μερικούς συμπαίκτες της.

Πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες του Survivor πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε λόγω προβλήματος υγείας που της καθιστούσαν αδύνατο να συνεχίσει.

Σήμερα (17/5), η πρώην παίκτρια επιστρέφει στην Ελλάδα, ωστόσο η ίδια μίλησε στην εκπομπή, Love it και σχολίασε τα όσα συνέβησαν στο ριάλιτι επιβίωσης. Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί την Τρίτη 17/5, ωστόσο μας έδειξαν ένα μικρό απόσπασμα από τις πρώτες δηλώσεις της.

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα, μίλησε και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω και μία αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι θα είναι καλύτερο για εμένα να μην συνεχίσω στο παιχνίδι, για να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας», είπε αρχικά η ίδια για το θέμα με την υγεία της.

Σχετικά με τους παίκτες δήλωσε:«Ο Τάκης πιστεύω ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανός να κάνεις τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Και η Βρισηίδα είναι ένα άτομο το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή και γλυκιά αλλά εγώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved