Media

Σασμός spoiler: Η απίστευτη κίνηση της πονηρής... Καλλιόπης στον παππά και η επική αντίδρασή του

Gossip-tv Team

Σασμός spoiler: Ο παππά Μιχάλης είναι ο μοναδικός ήρωας που μπορεί τελικά να φέρει τον… σασμό!

Είναι επίσης ο μοναδικός που γνωρίζει όλα τα μυστικά των ηρώων δίχως ωστόσο να μιλά, ακούει, συμπαραστέκεται και όταν πρέπει συμβάλλει για τη λύση!

Τι έκανε όμως η πονηρή Καλλιόπη μετά την συνάντηση του παππά με τον Νικηφόρο; Θυμίζουμε πως ο Νικηφόρος εμπιστεύτηκε το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA στον παππά Μιχάλη και είναι εκείνος που με τις κινήσεις του θα φέρε το σασμό!

Η Καλλιόπη γνωρίζοντας πως ο παππάς ξέρει ποιος τελικά είναι ο πατέρας του Νικηφόρου, τον κερνά ρακές… όμως εκείνος αντιστέκεται σθεναρά

Σήμερα

Η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένη στην Κρήτη! Καθώς ο Σταύρος και η Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματά τους στο καινούριο τους περιβάλλον, ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο και έρχεται αντιμέτωπος με τους φόβους και τις ελπίδες του… Η Καλλιόπη προσπαθεί να εκμαιεύσει από τον παπά την απάντηση για την πατρότητα του Νικηφόρου. Η επιχείρηση του Αντώνη και του Γεράσιμου επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στις δουλειές του Καραπάνου, προκαλώντας την οργή του.

Η Στέλλα συναντά τον Γεράσιμο θέλοντας να μάθει πώς εξελίχθηκε η επιχείρηση που είχαν διοργανώσει αλλά κυρίως για να διαπιστώσει πως είναι όντως καλά γιατί ανησύχησε... Στέλλα και Γεράσιμος έρχονται επικίνδυνα κοντά, και μοιράζονται μια νύχτα πάθους. Την ίδια στιγμή, ο Θέμης ανακαλύπτει ένα καλά κρυμμένο μυστικό του Γεράσιμου και το ανακοινώνει στον Αντώνη. Στο μεταξύ ο Παπαφράγκος κάνει μία απρόσμενη πρόταση στον Μανόλη που τον αφήνει έκπληκτο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved