Media

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτά είναι τα συγγενικά πρόσωπα, εκτός της οικογένειας, που τον στηρίζουν

Gossip-tv Team

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται και η εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε ποια είναι εκείνα τα συγγενικά πρόσωπα, εκτός της οικογένειας, που τον στηρίζουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Ζηρδέλη, η σύζυγος του ηθοποιού δεν ανταλλάσσει κουβέντες με κανέναν, είναι προσηλωμένη στη διαδικασία και με διακριτικότητα και ψυχραιμία ακούει όλες τις μαρτυρίες.

Η Ελπίδα Νίνου ήρεμη ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις από τους δικηγόρους, ενώ στα ολιγόλεπτα διαλείμματα πλησιάζει στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη με τον γιο της. Είναι εκεί για να τον στηρίξουν.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος στήριγμα της Ελπίδας εκτός φυσικά από τον γιο της, είναι πρόσωπα που φιλικού περιβάλλοντος αλλά και οι δυο αδερφές της, οι οποίες είναι παρούσες στη δίκη.

«Ακούει και πολύ σκληρά λόγια και αποκαλύψεις…», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να συμπληρώνει πως: «Η Ελπίδα είναι για τον Πέτρο μάρτυρα ζωής και είναι τυχερός που την έχει», είπε ο ίδιος. Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του ηθοποιού αποκάλυψε πως: ««Η ψυχολογία της γυναίκας του είναι άσχημη γιατί ο άντρας της είναι στη φυλακή για κατηγορίες, οι οποίες είναι ανυπόστατες. Δίνουν μαζί τη μάχη τους».

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved