Media

Πελαγία Καζολέα: Εξηγεί τον λόγο που χάλασε η φιλία με την Σοφιάννα και γιατί δεν μιλάνε πια

Gossip-tv Team

Η Πελαγία Καζολέα μίλησε ανοιχτά για τα όσα έχουν συμβεί με την Σοφιάννα Αβραμάκη και εξήγησε τον λόγο που δεν έχουν επαφές πλέον.

Η Πελαγία Καζολέα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Love it και αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο Survivor. Λίγο αργότερα σχολίασε τις σχέσεις που έχουν σήμερα η ίδια με την Σοφιάννα Αβραμάκη.

Η Σοφιάννα, η οποία αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι επιβίωσης, είχε αναρωτηθεί, γιατί η Πελαγία την αποκάλεσε «πονηρούλα». Εκείνη με την σειρά της έδωσε την απάντησή της και υποστήριξε:«Δεν έχουμε επικοινωνήσει καθόλου παρόλο που εγώ περίμενα κάποια κίνηση από εκείνη, γιατί έχει επικοινωνήσει με άτομα που δεν θα φανταζόμουν, όπως με τον Aνδρέα και παίκτες από παλαιότερα Survivor».

Και συμπλήρωσε:«Το ότι είναι πονηρή το έχει πει και εκείνη κάποια στιγμή, αναφέροντας ότι δεν είναι και κάτι κακό. Δεν έχω βγει και δεν έχω πει τίποτα από αυτά που έχουμε συζητήσει. Το ότι τη χαρακτήρισα “πονηρούλα”, το είπα, αλλά δεν είπα το γιατί την αποκάλεσα έτσι. Είχαμε δυο μήνες φιλίας και μόλις εγώ βγήκα από το παιχνίδι επικοινώνησα με την οικογένειά της και τη στήριξα. Βγαίνοντας, όμως, έξω έμαθα και πράγματα που είπε για εμένα, αφού αποχώρησα. Περιμένω τώρα να επικοινωνήσει μαζί μου για να μάθει τον λόγο που έχω ενοχληθεί».

Σην ερώτηση της Ιωάννας Μαλέσκου αν θα τα έβρισκαν και πάλι, δήλωσε:«Σε περίπτωση συζήτησης μαζί της θα την άκουγα, αλλά όσα έγιναν δεν είναι λόγος να βάλουμε ένα Χ στην επικοινωνία μας».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved