Media

Χριστίνα Μπόμπα: Έδωσε για πρώτη φορά την δική της απάντηση για το αν θα παρουσιάσει εκπομπή

Gossip-tv Team

Η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα, «τσάκωσε» την Χριστίνα Μπόμπα, λίγες μέρες μετά το ταξίδι της στο Λονδίνο.

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα θέλουν την γνωστή influencer να παρουσιάζει δική της εκπομπή, μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Η ίδια, όμως έδωσε την δική της απάντηση και ξεκαθάρισε πως:«Aυτό έγινε παλιά, με τις μπεμπούλες τα έχω αφήσει όλα αυτά πίσω. Όταν κάνω comeback θα σας πω».

Και πρόσθεσε:«Ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζει ένα πάρα πολύ ωραίο project, που πιστεύω ότι θα εμπνεύσει πολύ κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενη που το φέρνει στην Ελλάδα».

Να σας θυμίσουμε πως σήμερα (19/5) ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή, Mega Καλημέρα σχολίασε τη δήλωση της Χριστίνας στο «Καλό Μεσημεράκι», όπου ανέφερε ότι θα ήθελε να παρουσιάσει μια εκπομπή.

Αρχικά ο δημοσιογράφος τόνισε: «Λέει η Χριστίνα Μπόμπα ότι «εγώ θα ήθελα να καταθέσω ένα δικό μου κόνσεπτ και να το παρουσιάσω στην τηλεόραση». Μόνο σε εμένα ακούγεται αυτό κάπως; Δηλαδή, από πού κι ως πού η Χριστίνα Μπόμπα να παρουσιάσει ένα κόνσεπτ στην τηλεόραση και να το καταθέσει κιόλας όπως το θέλει η ίδια;»

Και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά θέλω να πω ότι η Χριστίνα Μπόμπα η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση. Οπότε, πώς της έρχεται στο μυαλό «να φτιάξω ένα concept και να το πάω να το παρουσιάσω στην τηλεόραση»;».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved