Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή είναι η γυμναστική που την βοήθησε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή είναι η γυμναστική που την βοήθησε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε το μυστικό της για τέλειο σώμα.

Η Χριστίνα Μπόμπα διαθέτει ένα από τα καλλίγραμμα κορμιά της showbiz και αρκετές φορές την έχουμε δει στα social media να γυμνάζεται. Η γνωστή influencer στο θέμα ''γυμναστικής'' ακολουθεί τα χνάρια του άντρα της, Σάκη Τανιμανίδη, αφού και αυτός προσέχει το σώμα του καθημερινά.

Η όμορφη μελαχρινή έχει δηλώσει πως προσέχει τη διατροφή της, καθώς η απαιτητική καθημερινότητα, δεν της επιτρέπει να έχει φάει βαριά ή ιδιαίτερα λιπαρά γεύματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνει κάποια ατασθαλία και δεν θα νιώσει και τύψεις, διότι τα κάνει όλα με μέτρο και δεν στερείται κάποιο είδος τροφής.

Ωστόσο η γυμναστική είναι αυτή που βοηθάει στην ευεξία και για τον λόγο αυτό η Χριστίνα Μπόμπα ξεκινάει την ημέρα της με ασκήσεις. Τους τελευταίους μήνες, η influencer φαίνεται πως λατρεύει να κάνει yoga, ποστάροντας μάλιστα και σχετικά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι ακολουθώντας πίστα την πρωινή της ρουτίνα, η ίδια κάνει yoga στο σαλόνι του σπιτιού της, με τη βοήθεια πάντα της δασκάλας της. Η Χριστίνα Μπόμπα γυμνάζεται στο σπίτι, καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να είναι και κοντά στις δίδυμες κόρες της, Φιλίππα και Αριάνα.

Δείτε την gallery.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved