Media

Μαρία Αντωνά: Αποκάλυψε πως θα είναι το νυφικό της στον γάμο με τον Άρη Σοϊλέδη (video)

Gossip-tv Team

Η Μαρία Αντωνά διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς ετοιμάζεται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Άρη Σοϊλέδη. Παρά τα όσα ακούστηκαν για εκείνον και την Σοφιάννα, η παρουσιάστρια δεν αμφέβαλλε ούτε ένα λεπτό και τον περιμένει πως και πως να γυρίσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Η Μαρία Αντωνά ετοιμάζει πυρετωδώς τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη, καθώς μόλις ο ποδοσφαιριστής από το Survivor θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο λίγους μήνες πριν τον γάμο της, η παρουσιάστρια έβαλε νυφικό για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Η παρουσιάστρια περπάτησε στο bridal show του Yes I Do για φιλανθρωπικό σκοπό και ήταν απλά εκθαμβωτική.

Η Μαρία Αντωνά μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν έχει άγχος για τον γάμο της και πώς το μόνο που θέλει είναι να διασκεδάσει μαζί με τον άντρα της ζωής της και τους φίλους της.

«Το νυφικό μου θα μοιάζει με αυτό που φοράω σήμερα. Είναι ένα στράπλες νυφικό πάρα πολύ απλό και θα έχει μια ουρίτσα. Δεν έχω καθόλου άγχος για τον γάμο μου, θέλω να το ζήσω, να το διασκεδάσω», ανέφερε αρχικά η ίδια

Και πρόσθεσε:«Το πιο σημαντικό για μένα είναι να διασκεδάσουν οι άνθρωποι που θα είναι καλεσμένοι και εγώ μαζί τους και να παρτάρουμε. Περιμένω και τον Άρη να δω τι ακριβώς θα κάνουμε…».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved