Μαρία Αντωνά: O Άρης Σοϊλέδης της έκανε αφιέρωση σε ένα χαρτί και εκείνη ξεκίνησε τα... γλυκόλογα!
Showbiz

Μαρία Αντωνά: O Άρης Σοϊλέδης της έκανε αφιέρωση σε ένα χαρτί και εκείνη ξεκίνησε τα... γλυκόλογα!

Η Μαρία Αντωνά ετοιμάζει πυρετωδώς τον γάμο της με τον αγαπημένο της, Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος και μόλις επιστέψει από το Survivor, θα την παντρευτεί, όπως είναι ήδη γνωστό. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και παρά τα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς, εκείνοι δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και έτοιμοι για να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η Μαρία Αντωνά είναι αρκετά ενεργή στα social media και μας το αποδεικνύει καθημερινά. Κάθε βράδυ, η ίδια παρακολουθεί τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και πολύ συχνά κάνει δημοσιεύσεις, για να δηλώσει και δημόσια την ατήριξή της, μιας και πιστεύει πως έχει όλες τις δυνατότητες για να κερδίσει το Survivor, αφού είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης.

Το βράδυ της Δευτέρας 16 Μαΐου, η Μαρία Αντωνά παρακολουθώντας το επεισόδιο του Survivor και το παιχνίδι της Καραϊβικής με τις ερωτήσεις, ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας τον Άρη Σοϊλέδη να γράφει σε ένα χαρτί τα αρχικά της, λέγοντας πόσο πολύ του λείπει.

Πάνω ακριβώς στο βίντεο που δημοσίευσε, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «miss you too my angel».

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved