Media

Ρουμελιώτη: Είχε ερωτικές περιπτύξεις με τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor; - Όλα όσα δήλωσε

Gossip-tv Team

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κλήθηκε να δώσει την απάντηση της για τις δηλώσεις με ερωτικές περιπτύξεις.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων έδωσε την δική της απάντηση στα όσα είχε δηλώσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ότι μέσα στο παιχνίδι είχε ερωτικές περιπτύξεις με τον Σάκη Κατσούλη.

«Τι να σου πω τώρα… Δεν ξέρω! Το τεστ εγκυμοσύνης μου το κάνανε για λόγους ριάλιτι. Ήξερε η παραγωγή για ποιον λόγο είμαι πρησμένη προφανώς, λόγω δηλαδή της κατακράτησης. Από εκεί και πέρα, το έχω πει άπειρες φορές, δεν γίνεται να βρεθείς ερωτικά με κάποιον άνθρωπο γιατί οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες. Κι εγώ ειδικά στην αρχή με τον Σάκη, δεν είχα καταλάβει τι θέλω. Ειδικά μέσα στο παιχνίδι ούτε καν», δήλωσε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την επικοινωνία με συγγενείς που έκαναν οι Άρης Σοϊλέδης και Γιώργος Ταλάντσεφ.

«Επειδή είδα αυτό που έγινε, αν μπορείς να βρεις κινητό, θα το κάνεις χωρίς να σκεφτείς συνέπειες. Δεν το κατηγορώ, εκτός αν έγινε κατ’ εξακολούθηση. Αν έγινε μία φορά, ok, συμβαίνει στον καθένα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved