Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Η παίκτρια ζήτησε να πάει στο Survivor, για να κάνει «σόου» με τον Εμμανουήλ!

Gossip-tv Team

Κάτι Ξαναψήνεται: Στο σημερινό επεισόδιο (20-5) η Κική έβαλε τα δυνατά της για να καταφέρει να κερδίσει με το μενού της τους περισσότερους βαθμούς από τους συμπαίκτες της. 

Είναι το αγαπημένο παιχνίδι μαγειρικής, το οποίο και οι τηλεθεατές παρακολουθούν συνεχώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν μανιακά στο Twitter.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, η παίκτρια που διαγωνίστηκε ήταν η Κική, η οποία στο επάγγελμα ήταν make up artist και είπε ότι λατρεύει τη δουλειά της, αλλά και την μαγειρική, στην οποία και πιστεύει πως έχει μεγάλο ταλέντο. Καθ' όλη τη διάρκεια της παρασκευής των πιάτων της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν σταμάτησε να της κάνει πλάκα, ενώ και η παίκτρια έδειχνε να το διασκεδάζει.

Σε κάποια στιγμή και ενώ η Κική είχε προχωρήσει στην παρασκευή του γλυκού της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε στην παίκτρια ότι θα έρεπε να κάνει παρέα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, με εκείνη να της απαντά ότι κουβαλάνε την ίδια τρέλα και ότι θα ήθελε να πάει στο Survivor, μόνο και μόνο για να τον συναντήσει και να κάνουν παρέα, αλλά και σόου, μιας και πιστεύει ότι αυτό κάνει και ο Κωνσταντίνος στο παιχνίδι!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved