Media

Σάκης Κατσούλης για ειδύλλιο Βρισηίδας- Μαρτίκα: «Είναι πολύ γρήγορο, δεν ξέρω αν είναι αληθινό»

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και, μεταξύ πολλών, είπε την άποψή του για το ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου στον φετινό κύκλο του Survivor

O ίδιοςι ήταν ο μεγάλος νικητής της περσινής σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης και γνωρίσει καλύτερα από όλους το πόσο δύσκολη είναι η επιβίωση εκεί και το πόση υπομονή πρέπει να έχεις, για να τα καταφέρεις.

Ο Σάκης Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη "Open Weekend" και συζήτησε με όλο το πάνελ της εκπομπής για την εμπειρία του στο Survivor, αλλά και για τον έρωτά του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία ήταν ναι μεν ζευγάρι πριν από το παιχνίδι, αλλά το Survivor τους έφερε και πάλι κοντά και πλέον είναι αχώριστοι. Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη, αφού στάθηκε σε αυτό το σημείο, τον ρώτησε για το ποιά είναι η άποψή του για τον ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί στο φετινό Survivor, με την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Σάκης Κατσούλης είπε ότι δεν μπορεί, σε πρώτο χρόνο, να ξέρει αν όλο αυτό είναι αλήθεια ή ψέμματα, αλλά το μόνο σίγουρο, κατά την άποψή του, όλο αυτό είναι πολύ γρήγορο και σίγουρα δεν έχει εξελιχθεί ακόμα. Φυσικά, δεν μπορεί να το συγκρίνει με την δική του την κατάσταση, μιας και με την Μαριαλένα δεν γνωρίστηκαν στο παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved