Media

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Πρόδωσε» το τέλος των Άγριων Μελισσών!

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τις "Άγριες Μέλισσες", που την φετινή σεζόν ρίχνει αυλαία. 

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της εμφάνισής της, η σειρά απέκτησε φανατικό κοινό, το οποίο και την παρακολουθεί ανελλιπώς τρια χρόνια τώρα, χωρίς να χάνει επεισόδιο και όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος πρωταγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην δραματική σειρά "Άγριες Μέλισσες", με τον ίδιο να θεωρεί την συγκεκριμένη συνεργασία ως ένα τεράστιο δώρο, μιας και έχει λατρέψει τόσο τους συνεργάτες του, όσο και όλο το κλίμα. Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" και μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου για την σειρά, δίνοντας και ένα πολύ δυνατό spoiler για το τι πρόκειται να δούμε στη συνέχεια, αλλά και το πως θα καταλήξει στα τέλη του Ιουνίου, που θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν εiναι το αγαπημένο μου να δίνω συνεντεύξεις. Μου αρέσει να μιλάω μέσα από τη δουλειά μου... Φέτος ολοκληρώνεται η σειρά. Είχαμε οδηγηθεί να κάνουμε μια 3ητρίτη σεζόν γιατί υπήρχε λόγος. Θα είναι όμως και η τελευταία... Τρία χρόνια με αυτούς τους ανθρώπους είμαστε σαν οικογένεια. Σε βλέπουν κάθε μέρα χαρούμενο, στεναχωρημένο. Χθες μου έλεγε η Δανάη η Μιχαλάκη ότι θα κλαίει στην τελευταία σκηνή που θα έχουμε μαζί από τη συγκίνηση»

«Δεν γνωρίζω το τέλος. Προσπάθησα να μιλήσω με την Μελίνα Τσαμπάνη -τη σεναριογράφο αλλά δεν μου είπε. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι θα υπάρχει μια δικαίωση. Δεν έχουν περάσει αυτά τα τρία χρόνια για να πούμε στο τέλος «αα αυτό ήταν;». Εγώ θεωρώ ότι θα είναι κάτι καλό. Τα γυρίσματα τελειώνουν τέλος Ιουνίου... Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα γίνει γάμος ή γάμοι»

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα δήλωσε στο πλατό της εκπομπής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved