Media

The Masked Singer: Ο Μιχάλης Σεΐτης κρυβόταν πίσω από την μαργαρίτα- Oι αντιδράσεις των Detectives!

Gossip-tv Team

The Masked Singer: Στο σημερινό επεισόδιο (21-5) η μάσκα που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους ήταν η Μαργαρίτα, με το πρόσωπό να αποκαλύπτεται και να προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη στους 4 Detectives.

Είναι το αγαπημένο παιχνίδι, το οποίο και διασκεδάζει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο μπαίνει και εκείνο σε θέση να μαντέψει ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τις μεταμφιέσεις!

Στο τέλος του σημερινού απολαυστικού επεισοδίου (21-5) ο Σάκης Ρουβάς ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι η μάσκα που θα έπρεπε να αποκαλυφθεί ήταν εκείνη της μαργαρίτας, η οποία και είχε ερμηνεύσει το ομώνυμο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή. Πριν αποκαλυφθεί η συγκεκριμένη μάσκα, ο Σάκης Ρουβάς υπενθύμισε τόσο στους Detectives όσο και στο τηλεοπτικό κοινό τα πρόσωπα που είχαν μαντέψει για την συγκεκριμένη μεταμφίεση.

Δείτε την εμφάνιση της μαργαρίτας:

  • Θοδωρής Μαραντίνης: Άνθιμος Ανανιάδης
  • Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Θανάσης Ευθυμιάδης ενώ εχικά είχε πει την Κέλλυ Κελεκίδου
  • Αθηνά Οικονομάκου: Στράτος Τζώρτζογλου
  • Νίκος Μουτσινάς: Γιάννης Λάτσιος ενώ αρχικά είχε πει την Τζένη Μπότση

Τελικά, πίσω από την μάσκα κρυβόταν o Mιχάλης Σεΐτης, παραολυμπιονίκης του στίβου, με τους τέσσερις ντετέκτιβ να μένουν άφωνοι μόλις είδαν το προσωπό του. Ο ίδιος είπε ότι έχει τραγουδήσει ξανά μόνο στο... μπάνιο του!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved