Media

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Πιστεύω θα είναι θετική και η Ιωάννα»

Gossip-tv Team

O Δημήτρης Αλεξάνδρου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το ενδεχόμενο μιας οικογένειας με την Ιωάννα Τούνη. 

Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι θέλει να κάνει πολλά παιδιά και πως αν δεν του δινόταν η ευκαιρία να κάνει δικά του, θα υιοθετούσε.

Με την Ιωάννα Τούνη είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και από την πρώτη στιγμή που η σχέση τους δημοσιεύθηκε, τα κοινά τους στιγμιότυπα πληθαίνουν και γίνονται όλο και πιο πολλά. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή Open Weekend και μίλησε στην πιθανότητα του να κάνει μια οικογένεια στο μέλλον, κάτι που από ό, τι φαίνεται δείχνει να είναι ένα από τα όνειρά του, ειδικά η απόκτηση παιδιών!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Μου αρέσει να έχω πολλά παιδιά και αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω το δικό μου, είναι στα σχέδια μου το να μπορώ να έχω ένα παιδάκι ακόμη που να μην είναι βιολογικό να μην είναι δικό μου. Πιστεύω θετική σε αυτό θα είναι και η Ιωάννα Τούνη, σαν άνθρωποι είμαστε πολύ κοντά σε επίπεδο σκέψης»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved