Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της έστειλε ένα μπουκέτο τραντάφυλλα και... «τρελάθηκε»!

Gossip-tv Team

Το πρωί της Τρίτης (17-5) η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να ασχοληθεί με τις δουλειές του σπιτιού και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, για να την ευχαριστήσει, της έκανε δώρο ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz και από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης της σχέσης τους, τα κοινά τους στιγμιότυπα αποδεικνύουν το πόσο πολύ αγαπημένοι είναι, αλλά και ταιριαστοί.

Μπορεί η "βάση" της Ιωάννας Τούνη να είναι στη Θεσσαλονίκη, όμως έχουμε δει ότι η ίδια βρίσκεται στην Αθήνα πολύ συχνά, μιας και θέλει να είναι συνεχώς στο πλευρό του αγαπημένου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η γνωστή influencer και ο σύντροφός της ζουν σχεδόν μαζί, αφού τα ταξίδια της Ιωάννας στην Αθήνα είναι εβδομαδιαία. Η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές ότι στο πρόσωπο του Δημήτρη έχει βρει τον άνδρα των ονείρων της, μιας και εκείνος είναι συνεχώς δίπλα της και την στηρίζει σε όλα της τα νέα βήματα, αλλά και σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις.

Το πρωί της Τρίτης 17 Μαΐου, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να κάνει δουλειές στο σπίτι και η αλήθεια είναι ότι η ίδια κουράστηκε αρκετά, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να της στέλνει ένα μπουκέτο λουλούδια, θέλοντας να την ευχαριστήσει για όλα όσα κάνει για εκείνον. Η αντίδρασή της, μόλις είδε τα λουλούδια ήταν επική, μιας και "πέταξε από την χαρά της" και έκανε σαν μικρό κοριτσάκι.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved