Media

Λυδία Φωτοπούλου: «Κράτησα το παιδί μου κάτω από δύσκολες συνθήκες. Είναι ο, τι πιο σπουδαίο έχω»

Gossip-tv Team

H Λυδία Φωτοπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και για το παιδί της, το οποίο και το μεγάλωσε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. 

Είναι μια καταπληκτική ηθοποιός, η οποία και έχει πραγματοποιήσει πολλές επιτυχίες μέσα στις δεκαετίες της καριέρας της.

Η ηθοποιός Λυδία Φωτοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Dot." και μίλησε για όλους και για όλα στη Νάντια Μπουλέ και στον Μίνωα Θεοχάρη. Ανάμεσα σε πολλά, αναφέρθηκε στην καριέρα της, αλλά και στο παιδί της, το οποίο και αποφάσισε να γεννήσει, ακόμα και αν ήταν σε πολύ μικρή ηλικία. Η ίδια αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, αλλά αποκάλυψε πως είναι ο, τι σημαντικότερο έχει στη ζωή της.

Η Λυδία Φωτοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Ήρθε ένα παιδί, όπως συμβαίνει σε πολλές νεαρές κοπέλες. Ήρθε ένα παιδί και βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι κοντά μου, που μου είπανε γιατί δεν το κρατάς; Τους ευγνωμονώ»

«Ξαφνικά ήρθε ένα παιδί και το κράτησα και μπορώ να πω κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τώρα είναι ότι σπουδαιότερο έχω. Τα πρώτα χρόνια που ήμουν στο Κρατικό Θέατρο ήταν πιο εύκολα. Τα δύσκολα ήρθαν όταν κατέβηκα να κάνω τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα και δεν μπορούσα να πω όχι. Ο Βουτσινάς τότε μου είπε ότι αν κάνεις αυτή τη στιγμή αυτό που θέλεις και δεν σου μείνει κανένα απωθημένο ότι έκανες θυσία, δεν θα το χτυπήσεις ποτέ στο παιδί. Περάσαμε δύσκολα γιατί πηγαινοερχόμουν και το παιδί ήταν με τον μπαμπά του στην Θεσσαλονίκη»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved