Media

Γιώτα Νέγκα: «Ήμουν 17 χρονών σε μια μουσική σκηνή και ζήτησα να τραγουδήσω. Δεν με άφηναν να φύγω»

Gossip-tv Team

Η Γιώτα Νέγκα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το ξεκίνημά της στο τραγούδι, την μετέπειτα καριέρα της, αποκαλύπτοντας ότι είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της. 

Η φωνή της είναι πραγματικά μαγική και τα περισσότερα από τα τραγούδια της ιδιαίτερα αγαπητά στο ευρύ κοινό, το οποίο την παρακολουθεί συνεχώς και την θαυμάζει.

Η Γιώτα Νέγκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και αποκάλυψε πως καλλιτεχνικά και επαγγελματικά βρίσκεται στην καλύτερή της φάση, αλλά και στην πιο δημιουργική, μιας και κάνει πολλά πράγματα παράλληλα και αυτό της δίνει πολύ μεγάλγη χαρά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εμφανίσεις της, ενώ έπειτα αποκάλυψε ότι και το επίθετό της δεν είναι το δικό της, αλλά του πρώην συζύγου της και αποφάσισε να το κρατήσει γιατί είναι πιο καλλιτεχνικό.

Σε απάντηση της δημοσιογράφου σχετικά με το ποιά ήταν εκείνη η πρώτη φορά που πήρε πραγματική χαρά από το επάγγελμά της, η ίδια απάντησε ότι σε ηλικία 17 χρονών είχε επισκεφθεί με τους γονείς της μια μουσική σκηνη, για να διασκεδάσουν και εκείνη την στιγμή, η ίδια σηκώθηκε για να τραγουδήσει. Μόλις έφτασε η ώρα να κατέβεια από την σκηνή, ο κόσμος δεν την άφησε και ζήταγε περισσότερο τραγούδι, με την ίδια να αισθάνεται αμέριστη χαρά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved