Media

Απόστολος Ρουβάς: «Οφείλω στο Survivor τις καλύτερες σχέσεις που έχω πια με τον πατέρα μου»

Gossip-tv Team

O Απόστολος Ρουβάς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι ήρθε πιο κοντά με τον πατέρα του, με την επιστροφή του από το Survivor.

Ήταν ένας από τους παίκτες του φετινού κύκλου του Survivor, όπου υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός από τους υπόλοιπους παίκτες, μιας και συνεχώς απέφευγε τις εντάσεις και έμενε μακριά από τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Ο Απόστολος Ρουβάς, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor, επέστρεψε στην Ελλάδα πιο ανανεωμένος από ποτέ, αλλά και ιδιαίτερα χαρούμενος από αυτήν την μοναδική εμπειρία που έζησε. Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι το παιχνίδι τον έκανε να έρθει κοντά με τον πατέρα του, με τον οποίο δεν είχαν ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή "Όλα Γκουντ".

Ο Απόστολος Ρουβάς είπε χαρακτηριστικά: «Πολλές φορές είμαστε σκληροί χωρίς λόγο. Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια χωρισμένων γονιών, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μόλις επτά ετών, πολλές φορές στο μυαλό σου αναπτύσσεις πράγματα που αδικούν κάποιους ανθρώπους. Μεγαλώνεις με αυτό, περνάνε τα χρόνια συνειδητοποιείς κάποια πράγματα αλλά ποτέ δεν τα λες.

Βρεθήκαμε με τον πατέρα μου τώρα που επέστρεψα από το Survivor. Μας δόθηκε η ευκαιρία να τα πούμε, να μιλήσουμε και θεωρώ πως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Με έναν τρόπο, σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό το οφείλω στο παιχνίδι αυτό. Έχω αλλάξει στάση ζωής και τρόπο σκέψης. Το παιχνίδι μόνο δώρα μου έχει κάνει και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που πήρα την απόφαση να μπω σε αυτό»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved