Media

Σύλληψη πρώην παίκτη ριάλιτι για βιασμό - Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου της 21χρονης στην Μελέτη

Gossip-tv Team

Συνελήφθη διάσημο μοντέλο και πρώην παίκτης ριάλιτι μετά από καταγγελία τουρίστριας για βιασμό. O συνήγορος της 21χρονης τουρίστριας, Ιωάννης Κοκκινογένης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη για την εξέλιξη της υπόθεσης και τη ψυχολογική κατάσταση της εντολέως του.

Ο δικηγόρος επισήμανε πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση και γι’ αυτό δεν μπορούν να ειπωθούν ακόμη πολλά πράγματα.

Σε ό,τι αφορά το χρονικό του συμβάντος, ο δικηγόρος όπως περιέγραψε, η 21χρονη μαζί με μία φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου δούλευε το γνωστό μοντέλο, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του lub όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Σημειώνεται πως η ιατροδικαστική εξέταση διενεργήθη χθες το βράδυ και όπως είπε ο κ. Κοκκινογένης η 21χρονη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αύριο το πρωί θα επιστρέψει στην πατρίδα της.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Χειροπέδες σε πρώην παίκτη του Big Brother μετά από καταγγελία για βιασμό

Ρόδος: Στον εισαγγελέα πρώην παίκτης του Big Brother – «Πέσαμε από τα σύννεφα για την εμπλοκή του»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved