Media

Γιάννης Μποσταντζόγλου για Φιλιππίδη- Λιγναδη: «Στενοχωριέμαι, αλλά πρέπει να τιμωρηθούν»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το ελληνικό #MeToo, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη

Είναι ενας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, ο οποίος και έχει ξεχωρίσει ανά τα χρόνια, μέσα από του ρόλους που ο ίδιος έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών, μίλησε και για το ελληνικό #MeToo και τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Τέλος, μίλησε για τις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν έχουν κάνει όλα αυτά για τα οποία κατηγορούνται, η τιμωρία τους θα πρέπει να είναι παραδειγματική.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Να μην πέφτουμε στο μπουνίδι για να πείσουμε κάποιον για κάτι, δεν είναι ωραίο πράγμα αυτό, αλλά μερικές φορές δεν σε αφήνουν και να αγιάσεις. Έχουν ξεσαλώσει μερικοί άνθρωποι, νομίζουν ότι είναι ημίθεοι ή θεοί και εκεί θέλει ένα φρένο... Στεναχωριέμαι, αλλά πρυτανεύει η τιμωρία. Να τιμωρηθούν αυτοί οι άνθρωποι, εφόσον τα κάνανε όλα αυτά και αποδειχθούν στο δικαστήριο, ώστε να μην μπορούν κι άλλοι να κάνουν τον καμπόσο σε αδύναμους ανθρώπους»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved