Media

Ιωάννα Μαλέσκου: Η προσωπική της εμπειρία με έναν stalker στην Κρήτη- Όλα όσα περιέγραψε on air!

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε σε μια αποκάλυψη στην εκπομπή της, λέγοντας ότι όταν βρισκόταν στην Κρήτη, η ίδια είχε βιώσει μια κατάσταση με κάποιον, ο οποίος έλεγε ότι την θαυμάζει πολύ και στην ουσία την παρακολουθούσε διαρκώς.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από την εκπομπή της κάθε μεσημέρι στον ΣΚΑΪ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Μαΐου, στην εκπομπή Love It παρακολουθήσαμε τον σχολιασμό του ζητήματος της Άννας Κορακάκη, η οποία και στην τελευταία ανάρτησή της μίλησε για όλα όσα τράξηξε τα τελευταία χρόνια με τον "stalker", o oποίος και την παρακολουθούσε διαρκώς και την έκανε την ζωή και την καθημερινότητα "κόλαση". Η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να τοποθετηθεί εκείνη την στιγμή και να πει την δική της εμπειρία και τι είχε περάσει όσο βρισκόταν στην Κρήτη.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε χαρακτηριστικά: «Στην Κρήτη από άνθρωπο που ξεκίνησε από τα social media αλλά και μέσα από επιστολές να εκφράζει τον θαυμασμό του. Μέχρι που έφτασε να επιδιώκει συναντήσεις στον χώρο εργασίας γιατί ευτυχώς δεν ήξερε που μένω. Κατάλαβα πως είχε πλάσει εικόνα για μένα μέσα από την εκπομπή, μέσα από το μπρίο που έβγαζα τότε...

Ήμουν η γυναίκα της ζωής μου, υπέγραφε ως ο άνδρας μου. Άρχισε να με βομβαρδίζει στα social media, εκεί αναγκάστηκα να πάω στην αστυνομία και να ακολουθήσω τις διαδικασίες. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσω στο σημείο να προστατέψω έτσι τον εαυτό μου. Είναι λεπτές κόκκινες γραμμές. Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι μπορεί να συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved