Media

Μαλέσκου: «Αισθάνθηκα ότι ήμουν στο μάτι του κυκλώνα για ένα μεγάλο διάστημα χωρίς να το θέλω»

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε τηλεοπτική συνεντευξη και υπήρξε άκρως εξομολογητική, μιλώντας για όλους και για όλα, αλλά και για μια στιγμή της καριέρας της, που ένιωσε ότι όλοι την "είχαν στημένη στον τοίχο".

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, με το κοινό να την παρακολουθεί κάθε μεσημέρι μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική με τα λεγόμενά της. Η όμορφη παρουσιάστρια ανέφερε ότι σε κάποια στιγμή της καριέρας της, θεωρούσε ότι βρισκόταν στο "μάτι του κυκλώνα" χωρίς η ίδια να το έχει προκαλέσει με κάποιον τρόπο. Μάλιστα, η ίδια παραδέχτηκε ότι πλέον έχει βρει την ισορροπία μέσα της και ότι όλα είναι πολύ καλύτερα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ του μέτρου και της διακριτικότητας. Ίσως να το έχω παρατραβήξει για να προστατευτώ λίγο. Αισθάνθηκα ότι ήμουν στο μάτι του κυκλώνα για ένα μεγάλο διάστημα χωρίς να το θέλω και να το προκαλέσω. Αυτό με έκανε λίγο να μαζευτώ, να αποστασιοποιηθώ και να δω τι πραγματικά θέλω. Βρήκα αυτό που θέλω. Θέλω την ηρεμία μου. Δε θέλω το τελείως απομονωμένο. Μου αρέσει να τα έχω όλα σε μια ισορροπία. Μου αρέσει να βρίσκω εγώ αυτό που με γεμίζει. Τον πυρήνα μου εγώ τον έψαχνα. Το βρήκα αυτό το “κάτι” που με γεμίζει και είναι αυτό που με έχει κάνει να αλλάξω»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved