Media

Βίκυ Σταυροπούλου: Η Δανάη Μπάρκα, οι δύσκολες στιγμές τους και η μεγάλη περηφάνια της!

Gossip-tv Team

Η Βίκυ Σταυροπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την ζωή της, αλλά και την κόρη της, Δανάη Μπάρκα, σημειώνοντας το πόσο περήφανη νιώθει για εκείνη.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, μιας και την έχουν λατρέψει από τους δεκάδες ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Βίκυ Σταυροπούλου βρέθηκε κααλεσμένη στην εκπομπή "Dot" και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, μιας και έμεινε έγκυος σε πολύ μικρή ηλικία. Πλέον νιώθει απόλυτα περήφανη για την κόρη της, Δανάη Μπάρκα, γιατί πιστεύει ότι είναι ένα παιδί, που έχει πολλές αρετές και πολύ καλό χαρακτήρα.

Η Βίκυ Σταυροπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Έτυχε να μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου, με δυσκόλεψε. Επειδή ήμουν μικρή το μεγάλωσα λίγο σαν παιχνίδι. Είχα μεγάλη βοήθεια. Αν την είχα κάνει σε μεγαλύτερη ηλικία θα είχα αφοσιωθεί περισσότερο γιατί θα ήταν πιο τακτοποιημένη η ζωή μου. Είμαι πολύ υπερήφανη για τη Δανάη αρχικά για τον εξής απλώς λόγο, επειδή είναι ένα ευαίσθητο παιδί και δοτικό, βλέπω να αγαπάει αυτό που κάνει και όχι με γκρίνια. Όταν μου είπε για το πρωινό ήξερα είπα “ώχ, ωραία” γιατί ήξερα ότι θα γίνει αυτό που πήγε να γίνει στην αρχή. Όταν πήγαινα να της πω εγώ μια γνώμη μου έλεγε ότι τώρα θα παίξω εγώ μπαλίτσα».

«Στα δεκαεπτά πήγε να κάνει τατουάζ και με σόκαρε γιατί προηγουμένως είχε ρωτήσει και της είχα πει όχι. Έκανε τρέλες αλλά δεν μου είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην εφηβεία. Γκρίνιαζε μόνο. Στο σχολείο που πήγαινε έπρεπε να κάνει μαθήματα και το καλοκαίρι και έκλαιγε στο δωμάτιό της. Μου έλεγε “Εγώ δεν έχω μάνα έχω μητριά”».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved