Media

Survivor: Οι εντάσεις στον αγώνα και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί- Οι Μπλε κέρδισαν το ταξίδι στο Μεξικό!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (29-5) παρακολουθήσαμε απίστευτες εντάσεις στον στίβο μάχης, με τους νικητές να κερδίζουν ένα ταξίδι- εμπειρία στο Μεξικό!

Μόνο και μόνο με το άκουσμα του μεγάλου επάθλου, τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι δήλωσαν εξ αρχής απόλυτα έτοιμοι, για να κατακτήσουν το μοναδικό αυτό ταξίδι, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στον στίβο μάχης.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις δύο ομάδες ότι όποιος καταφέρει να κερδίσει το αγώνισμα και να φτάσει πρώτη στους 10 πόντους, θα ταξίδευε στο Μεξικό, με τους παίκτες να απολάμβαναν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από τις κακουχίες και τις δυσκολίες του ριάλιτι επιβίωσης. Οι Μπλε, πιο ανεβασμένοι από ποτέ, μιας και είχαν καταφέρει να κερδίσουν το προηγούμενο μεγάλο έπαθλο, δήλωσαν έτοιμοι για επόμενη νίκη, ενώ και οι Κόκκινοι είπαν ότι θα αγωνιστούν με όλο τους το είναι.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι εντάσεις και τα ξεσπάσματα ήταν πολυάριθμα, τόσο με τον Άρη Σοϊλέδη, όσο και με την Βρισηίδα να βγαίνουν πολλές φορές εκτός εαυτού. Η αλήθεια είναι ότι και μέχρι το σκορ να φτάσει στο 7, οι δυο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ, με τους μπλε στη συνέχεια να παίρνουν το προβάδισμα και να καταλήγουν με ευκολία στο τελικό 10, με τον Άρη Σοϊλέδη να δίνει τον τελικό πόντο στην ομάδα του, πανηγυρίζοντας έξαλλα τη νίκη του.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved