Media

Survivor: Μαρτίκας κατά Βρισηίδας: «Το μόνο που την ένοιαζε ήταν να πάει στο Μεξικό. Συγχαρητήρια»!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (29-5) μετά από έναν απαιτητικό αγώνα, οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Μεξικό, με τους παίκτες της ομάδας να το πανηγυρίζουν έξαλλα. 

Ακόμα ένα από τα μεγάλα έπαθλα, τα οποία και ο Γιώργος Λιανός έχει χαρακτηρίσει ως έπαθλα- εμπειρίες, κατάφερε να κερδίσει η Μπλε ομάδα, με τους Κόκκινους να είναι καταρρακωμένοι, που δεν τα κατάφεραν, για ακόμα μια φορά.

Η κόκκινη ομάδα, μετά την ήττα της, έκανε ένα μικρό συμβούλιο, με σκοπό να καταλάβουν το τι ακριβώς έφταιξε στον στίβο μάχης και δεν κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι στους δέκα πόντους. Ο Τάλα κατηγόρησε τον εαυτό του, μιας και, όπως είπε ο ίδιος, έπαιξε πολλές φορές και δεν τα κατάφερε απόλυτα, μιας και ο στόχος ήταν κάτι που δεν μπόρεσε τελικά να βρει.

Οι υπόλοιποι παίκτες σχολίασαν και την συμπεριφορά της Βρισηίδας, αλλά και του Άρη απέναντι στον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος με εντολή γιατρού, δεν μπόρεσε να παίξει στον αγώνα, μιας και ταλαιπωρείται από την ίωση που κόλλησαν οι περισσότεροι παίκτες τις τελευταίες ημέρες. Ο παίκτης των κόκκινων μίλησε με τα χειρότερα λόγια του για τους πρώην συμπαίκτες του, την Βρισηίδα, αλλά και τον Άρη Σοϊλέδη και μάλιστα, όσον αφορά την Βρισηίδα, δήλωσε απογοητευμένος από τον χαρακτήρα της.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε χαρακτηριστικά: "Αυτό που έκανε ήταν τραγικό και δεν θέλω να το σχολιάσω και πολύ. Δεν ήρθε ποτέ να με ρωτήσει πως είμαι και αν νιώθω καλύτερα. Όχι ότι το περίμενα, γιατί πλέον κατάλαβα τον χαρακτήρα της. Το μόνο που την ένοιαζε ήταν να πάει εκείνη στο Μεξικό και να μείνω εγώ πίσω. Όσον αφορά τον Άρη, πιστεύω ότι δεν του αξίζει να κερδίσει το παιχνίδι, γιατί είναι ψεύτικος".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved