Media

Ποιος είναι πρωινιάτικα: Συγκινημένη η Μαγγίρα με τον θάνατο του Δάκη - «Λύγισαν» τα λόγια της

Gossip-tv Team

Ποιος είναι πρωινιάτικα: Η Μπέττυ Μαγγίρα καλημέρισε τους τηλεθεατές και φανερά συγκινημένη μίλησε για τον αγαπημένο της, Δάκη, ο οποίος δεν είναι πλέον στη ζωή.

Ο Δάκης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 79 ετών και σκόρπισε θλίψη, τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο, όσο και στο κοινό.

Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν μπορούσε να μην ξεκινήσει την εκπομπής της, Ποιος είναι πρωινιάτικα, με το τραγούδι του Δάκη, «Τόσα καλοκαίρια». Η παρουσιάστρια, η οποία έχει συνεργαστεί μαζί του μίλησε με τρυφερά λόγια για εκείνον και φανερά συγκινημένη αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από την συνεργασία τους.

Τα λόγια της βγήκαν από την καρδιά της και τον ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε δημόσια. Πιο συγκεκριμένα η Μπέττυ Μαγγίρα δήλωσε: «Η εβδομάδα ξεκινάει με ένα πολύ στενάχωρο και θλιβερό γεγονός, έφυγε από κοντά μας, ο Δάκης, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας φανταστικός τραγουδιστής, ένας κύριος, ο τζέντλεμαν του ελληνικού πενταγράμμου, ένας άνθρωπος που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου μίας και ήταν ο πρώτος που πίστεψε σε εμένα και με είχε φωνάξει μάλιστα, όταν αποφάσισε να κάνει ένα remake όλων των τραγουδιών του και να πούμε μαζί το ‘’Μίλα μου’’. Είμαι φανερά συγκινημένη γιατί με πίστευε τόσο πολύ χωρίς να έχουμε γνωριστεί».

Και πρόσθεσε:«Δάκη μου λυπάμαι που ταλαιπωρήθηκες τις τελευταίες στιγμές αυτές της ζωής σου αλλά ήσουν υπέροχος. Καλό σου ταξίδι».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα δήλωσε για τον Δάκη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved