Media

MasterChef: Η πρώτη φάση των τελικών είναι γεγονός: Το τεστ δημιουργικότητας μπέρδεψε τους φιναλίστ!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (31-5) παρακολουθήσαμε την πρώτη φάση του μεγάλου τελικού, με τους φιναλίστ να δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι για οποιαδήποτε νέα δοκιμασία. 

Μετά από επανειλημένες μαγειρικές δοκιμασίες, έφτασε η ώρα για τον μεγάλο τελικό, με τα ζητούμενα και τις μαγειρικές μονομαχίες να γίνονται όλο και πιο απαιτητικές.

Μετά την τελευταία αποχώρηση του ημιτελικού, η οποία και έβγαλε εκτός παιχνιδιού τον Νικήτα Μπατσικούρα, η τελική χρυσή τριάδα αποτελούνταν από την Ελπίδα Μορφούλη, τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο και την Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Οι τρεις τους απέδειξαν ότι είναι συνηθισμένοι στα δύσκολα και έτοιμοι να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε οποιαδήποτε δοκιμασία. Στο επεισόδιο της Τρίτης (31-5) παρακολουθήσαμε την πρώτη φάση του μεγάλου τελικού, η οποία και αποτελούνταν από δυο διαφορετικές μαγειρικές δοκιμασίες, οι οποίες και θα βαθμολογούνταν, έτσι ώστε να φανεί ποιός θα είναι εκείνος που θα εγκαταλείψει το MasterChef.

Οι τρεις κριτές ανέφεραν ότι η πρώτη δοκιμασία αφορούσε ένα τεστ δημιουργικότητας, το οποίο και σαν βασικό υλικό θα είχε το ξερό κρεμμύδι, το οποίο και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα υλικά της κουζίνας. Οι τρεις φιναλίστ έμειναν άφωνοι, μιας και δεν μπορούσαν να σκεφτούν αμέσως κάτι τόσο δημιουργικό, το οποίο και θα είχε σαν βάση το κρεμμύδι. Ωστόσο δήλωσαν σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν. Ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους ήταν 45 λεπτά!

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις ανακοινώσεις των κριτών παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved