Media

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ευτυχώς που έφυγα από το Survivor γιατί θα... αλλοιωνόμουν»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την συμμετοχή του στο Survivor, τονίζοντας ότι δεν έχει μετανιώσει καθόλου το ότι αποχώρησε από το ριάλιτι. 

Ήταν ένας από τους παίκτες του φετινού Survivor, ο οποίος και αποφάσισε να αποχωρίσει οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε σχετικά με το Survivor, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τον χώρο της υποκριτικής και της μουσικής, ενώ ανάμεσα σε πολλά αποκάλυψε ότι και στην προσωπική του ζωή τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα, ο ηθοποιός είπε ότι στηρίζει και τον Σπύρο Μπιμπίλα σε όλο το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Αλέξη Κούγια, ενώ είπε ότι του έχει γίνει και πρόταση για υποψηφιότητα στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Όσον αφορά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ακόμα και μέχρι σήμερα πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερα που αποχώρησα από το Survivor, γιατί αν έμενα ακόμα λίγο εκεί πιστεύω ότι ο χαρακτήρας μου θα αλλοιωνόταν.

Έχει τύχει να το παρακολουθήσω τώρα, που έχει προχωρήσει αρκετά και νιώθω σαν να είναι ένα άλλο παιχνίδι. Δεν έχει καμία σχέση με την αρχή. Είναι σοκ. Δεν μπορώ να καταλάβω τις συμπεριφορές".

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved