Media

Τελευταία εξέλιξη: Στο νοσοκομείο ο Πασχάλης Τερζής- Τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή;

Gossip-tv Team

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, τις τελευταίες ώρες, ο Πασχάλης Τερζής βρίσκεται στο νοσοκομείο, συνοδευόμενος από την σύζυγό του!

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, με πλήθος κόσμου να τον θαυμάζει και να ακούει τα τραγούδια του μέχρι και σήμερα, αλλά και να συνδέεται με αυτά.

Το πρωί της Τετάρτης 1 Ιουνίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ δημοσιογράφου της εκπομπής Super Κατερίνα, ο Πασχάλης Τερζής έχει εισαχθεί τις τελευταίες ώρες σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο της Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από την γυναίκα του, με την κατάσταση της υγείας του να είναι γενικώς καλή. Δεν έχει γνωστοποιηθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί ακόμα, ενώ φυσικά τόσο η Κατερίνα Καινούργιου, όσο και το πάνελ της εκπομπής, ευχήθηκαν περαστικά στον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που είχαν δώσει συνεργάτες και φίλοι του τραγουδιστή, ο ίδιος δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό θέμα με την υγεία του, ενώ τελευταία είχε κάνει ένα χειρουργείο στο πόδι, για να αποκαταστήσει ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε!

Δείτε το σχετικό βίντεο με το ρεπορτάζ παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved