Media

Μενεγάκη σε Αλούπη: «Εγώ τώρα γιατί το ακούω και μου φαίνεται εξωπραγματικό;»

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη ήταν σήμερα (2/6) η Χριστίνα Αλούπη η οποία γύρισε οριστικά στην Ελλάδα από την Αμερική όπου ζούσε. 

Η όμορφη δημοσιογράφος, η οποία τα τελευταία χρόνια ζούσε με τον σύζυγό της και τους δύο γιους τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, πήρε την απόφαση να επιστρέψει οικογενειακώς στην Ελλάδα, εγκαταλείποντας τη ζωή τους εκεί.

Η Χριστίνα δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην ερωτηθεί από την Ελένη Μενεγάκη για τον πραγματικό λόγο που πήραν οικογενειακώς την απόφαση να επιστρέψουν στην Ελλάδα εφόσον βρίσκονταν στη γη των ευκαιριών και του... αμερικανικού ονείρου.

Η Αλούπη λοιπόν παραδέχτηκε ότι ένας από τους βασικότερους λόγους είναι η έξαρση της βίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, με δεκάδες μακελειά να συμβαίνουν συχνά, με αυτό του Τέξας όταν ένας 18χρονος μπήκε σε σχολείο και με ένα όπλο σκότωσε 18 παιδιά, να είναι το πιο πρόσφατο.

Η Χριστίνα Αλούπη, περιέγραψε ένα άλλο περιστατικό που συνέβη αυτές τις μέρες στην πόλη Τούσλα όπου ζούσε όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας πως κάποιος μπήκε σε ιατρικό κέντρο ή νοσοκομείο και σκότωσε εν ψυχρώ τέσσερα άτομα.

«Εγώ τώρα γιατί το ακούω και μου φαίνεται εξωπραγματικό;» είπε η Ελένη Μενεγάκη η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της με αυτά που άκουγε από την Χριστίνα Αλούπη να της περιγράφει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved