Media

Σασμός: Η σκηνή του αρραβώνα και το κόσμημα στο μαντήλι της γιαγιάς Ειρήνης που έγινε viral

Gossip-tv Team

Σασμός: Η σκηνή που όλοι περιμέναμε έφτασε!

Ο Αντώνης τηρώντας όλες τις παραδόσεις ζήτησε το χέρι της Μαρίνας από τη γιαγιά Ειρήνη και η σκηνή ήταν άκρως συγκινητική.

Ο αρραβώνας έγινε στο σπίτι της Αργυρώς και όχι στο πατρικό καθώς ήθελαν να αποφύγουν προφανώς τα κουτσομπολιά του χωριού. Η Μαρίνα μπορεί να μην έβγαλε τα μαύρα για χάρη του Αντώνης της, ωστόσο ήταν πιο όμορφη από ποτέ.

Ο Αντώνης από την άλλη σωστός γαμπρός αλλά εκείνη που εντυπωσίασε πι ο πολύ από όλους, η γιαγιά Ειρήνη που η λεπτομέρεια στο μαντήλι της έγινε viral!

Δες τα σχόλια στο twitter


Στο νέο επεισόδιο

Ο Καραπάνος εξαπολύει την εκδικητική του μανία απέναντι στους αντιπάλους του, την ώρα που ο Αντώνης και η Μαρίνα ζουν την πιο ευτυχισμένη τους στιγμή. Η Αργυρώ εξομολογείται τα πάντα για το πρόβλημα της υγείας της στο Σταύρο και τη Βασιλική, ωστόσο, η κατάστασή της επιδεινώνεται, και οδηγείται άμεσα για αιμοκάθαρση.

Ο Κώστας προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Άσπα, ενώ ο Αστέρης προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις του Άγγελου, ερχόμενος για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση μαζί του. Ο Καραπάνος επικοινωνεί με τον Μαθιό, ανακοινώνοντάς του ότι η ώρα της πληρωμής του χρέους του έφτασε. Ο Μαθιός καταφεύγει στη Στέλλα, προκειμένου να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα, και οδηγείται σε μία παράτολμη απόφαση, που μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα και στη φυλακή…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved