Media

Οι αιχμές της Μαργαρίτη κατά Παπαδόπουλου: «Νόμιζα ότι ασχολείται μόνο με τούρτες και σιροπιαστά»

Gossip-tv Team

Εδώ και λίγες ημέρες, η Σοφία Μαργαρίτη έχει κινηθεί νομικά κατά της Acun Media, αναφέροντας πως μετά από το παιχνίδι έχει προβλήματα με την υγεία και την κίνησή της και κανένας από την παραγωγή δεν είχε δώσει την απαραίτητη σημασία όταν έπρεπε. 

Μετά από τις αιχμηρές δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου για την αγωγή που έκανε κατά της εταιρίας παραγωγής του Survivor, η Σοφία Μαργαρίτη απάντησε, με τον δικό της τρόπο.

Το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουνίου προβλήθηκε στην εκπομπή Open Weekend η συνέντευξη του Κώστα Παπαδόπουλου, πρώην παίκτη του Survivor, ο οποίος και μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης, λέγοντας το ποιός πιστεύει ότι θα κερδίσει φέτος το παιχνίδι, αλλά και δίνοντας την δική του απάντηση για την αγωγή που έχει κάνει η Σοφία Μαργαρίτη κατά της Acun Media για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μέχρι και σήμερα ως κατάλοιπο από το Survivor.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Παπαδόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θα πάρει τίποτα, δεν θα καταφέρει τίποτα. Το συμβόλαιό μας γράφει πως ότι και αν πάθουμε, ούτε οι συγγενείς μας δεν μπορούν να ζητήσουν χρήματα».

Η Σοφία Μαργαρίτη απάντησε ότι όλο αυτό το κομμάτι το γνωρίζουν απόλυτα μόνο οι δικηγόροι και όσοι έχουν την γνώση να μιλήσουν για το συγκεκριμένο κομμάτι. Όσον αφορά τις δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου, η πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε ότι δεν είναι αρμόδιος και ότι δεν έχει γνώσεις νομικής, ώστε να μπορέσει να έχει πλήρη άποψη για την έκβαση της υπόθεσης.

Η ίδια ανέφερε: «Είχα την εντύπωση ότι ο Κώστας ασχολείται με σιροπιαστά και τούρτες, δεν θυμάμαι να έχει σπουδάσει και νομική... Ο Κώστας δουλεύει και στην Acun Medya εκτός από το ζαχαροπλαστείο που έχει; Όλα σήμερα τα μαθαίνω»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved