Media

Γιώργος Καραμίχος: «Είχα υποσχεθεί ότι δε θα έλεγα ποτέ όχι και μη στο δεύτερο παιδί μου...»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Καραμίχος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την οικογένειά του, αλλά και τα παιδιά του, που είναι όλη του η ζωή. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του κοινού, οι οποίοι και τον παρακολουθούν συνεχώς μέσα από τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ο Γιώργος Καραμίχος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" και μίλησε για την καριέρα του, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. Επίσης, μίλησε για τα παιδιά του, στα οποία και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία, ενώ σημείωσε ότι είναι πολύ κοντά τους και δεν μπορεί με τίποτα να του χαλάσει χατίρι.

Ο Γιώργος Καραμίχος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά μου έχουν 16 χρόνια διαφορά. Προσπαθώ να τηρώ το πρόγραμμα όταν είμαι με το παιδί γιατί δε μένουμε μαζί, γι’ αυτό προσπαθώ να τηρώ ένα πρόγραμμα ώστε να υπάρχει μια συνέπεια και για εκείνον. Τα παιδιά έτσι αγαπιούνται. Πάντα θα προσπαθήσουν να σπάσουν τα όρια αλλά πρέπει να το διαχειρίζεσαι χωρίς φωνές και υστερίες... Είχα υποσχεθεί ότι δε θα έλεγα ποτέ όχι και μη στο δεύτερο παιδί μου μέχρι να γίνει τριών ετών τουλάχιστον. Μπήκα και εγώ σε μια διαδικασία αντί να πω όχι και μη να εξηγήσω γιατί. Με ανάγκασε και εμένα να δω πόσο έντονα έδινα προστακτικές»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όλα όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved