Media

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Πιλίδη: «Λύγισε» on air - «Λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας»

Gossip-tv Team

Ο Γιωρίκας Πιλίδης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Τι Λες Τώρα!» και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς Αγώνες αλλά και την στάση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης απέναντί του.

Η συζήτηση, όμως αναφορικά με τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς Αγώνες, είχε ως αποτέλεσμα την παρέμβασή του αντιπροέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Κώστα Φάλια, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο αθλητής δεν ενημέρωσε κανέναν από την Ομοσπονδία για τη συμμετοχή του στο Survivor.

Ο ίδιος άρχισε να εκνευρίζεται αρκετά με τα όσα άκουγε, ενώ λίγο αργότερα βγήκε εκτός εαυτού με το χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ που φέρεται να έχει δοθεί από την Ομοσπονδία στον ίδιο. Ο κ. Φάλιας δήλωσε πως αφορούν τη διαμονή του αθλητή σε πεντάστερα ξενοδοχεία πριν τους αγώνες, σε συμπληρώματα διατροφής, γιατρούς, αποστολές στο εξωτερικό και για τις προετοιμασίες των αγώνων.

«Δεν είχα ποτέ γιατρό, μας λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας, έχω πληρώσει από την τσέπη μου του κόσμου τα λεφτά» είπε εξοργισμένος ο Γιώργος Πιλίδης και συνέχισε με τρεμάμενη φωνή είπε:

«Εδώ και 4 μήνες λιώνω στην προπόνηση και δεν με στέλνουν στους αγώνες».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved