Media

Σασμός: Η συγκίνηση στον αρραβώνα και ο παραλληλισμός με τις βέρες που παρατήρησαν στο twitter

Gossip-tv Team

Σασμός: Μαρίνα και Αντώνης αρραβωνιάστηκαν με την παπαδιά να αλλάζει βέρες στο ζευγάρι.

Η σκηνή ήταν άκρως συγκινητική με τους χρήστες του twitter να μην σταματούν να σχολιάζουν τη στιγμή του αρραβώνα, την συγκίνηση με την απίστευτη εξομολόγηση του Αντώνη στη Μαρίνα, τις επικές ατάκες της παπαδιάς αλλά και το σημείο εκείνο με τις βέρες.

«Δεν είναι πολύ συγκινητικός ο παραλληλισμός στο ζευγάρι Αντώνη- Μαρίνας που πριν από πολλά χρόνια είχε κλαπεί η τσάντα που είχε τις βέρες του γάμου της με τον Μάρκο και γνώρισε τον Αντώνη και τώρα ανταλλάσσουν τις δικές τους βέρες μετά από όλα όσα περάσανε;», έγραψε ένας από τους χρήστες του twitter.

Και φυσικά η συγκίνηση για το τηλεοπτικό κοινό ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν προβλήθηκαν δεκάδες εικόνες από τη γνωριμία μέχρι τον έρωτα του ζευγαριού.

Ο Καραπάνος εξαπολύει την εκδικητική του μανία απέναντι στους αντιπάλους του κι αφήνει, ίσως, το τελευταίο του μήνυμα στον τηλεφωνητή του Γεράσιμου, την ώρα που ο Αντώνης και η Μαρίνα ζουν την πιο ευτυχισμένη τους στιγμή. Η Αργυρώ εξομολογείται τα πάντα για το πρόβλημα της υγείας της στο Σταύρο και τη Βασιλική, ωστόσο, η κατάστασή της επιδεινώνεται, και οδηγείται άμεσα για αιμοκάθαρση. Ο Κώστας προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Άσπα, ενώ ο Αστέρης προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις του Άγγελου, ερχόμενος για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση μαζί του. Ο Καραπάνος επικοινωνεί με τον Μαθιό, ανακοινώνοντάς του ότι η ώρα της πληρωμής του χρέους του έφτασε. Ο Μαθιός καταφεύγει στη Στέλλα, προκειμένου να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα, και οδηγείται σε μία παράτολμη απόφαση, που μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα και στη φυλακή…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved